Despre compania noastră

Echipa noastră expertă lucrează zi de zi pentru a asigura condiții ideale de igienă pe toate suprafețele clădirilor beneficiarilor noștri, printr-o gestiune eficientă a serviciului, sisteme moderne de lucru si de control, precum și prin monitorizarea și optimizarea constantă a costurilor, fără niciun compromis în privința calității igienei.

Cleanika curatenie

Cine suntem?

Cu o experiență de peste 35 de ani în Italia și Austria și de 13 ani în România (între 2009, anul înființării și 2022 fiind o filiala a grupului Markas Spa), Cleanika are capacitatea de a proiecta și personaliza, în funcție de nevoile fiecărui partener și legislația incidenta, servicii profesionale în domeniul curățeniei, dezinfecției și de suport pentru spitale și clinici, clădiri de birouri, instituții de învățământ, publice sau private, wellness-uri, industrie și orice alt tip de mediu caracterizat de un nivel critic de igienă.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să contribuim la o Românie cu:
  • spitale curate și sigure pentru pacienți și personal
  • clădiri curate și îngrijite în mod eficient și eco-sustenabil
  • piață de servicii în care competența și încrederea sunt apreciate la adevărata valoare
  • respect reciproc în cadrul stakeholder-ilor

Misiunea noastră

Cleanika este sinonim cu rădăcini solide, competență și viziune pe termen lung. Avem grijă de fiecare client, cu profesionalism și empatie, pentru ca el să se poată concentra asupra core business-ului său. Astfel, îl sprijinim în atingerea maximului de performanță. Prin experiență, disponibilitate, corectitudine si sisteme moderne de lucru, reușim să câștigăm încrederea clienților noștri, construind parteneriate de lungă durată.