Outsourcing

Dificultățile financiare cu care se confruntă marea majoritate a companiilor din Europa după criza din 2008 au impus noi modele de management al afacerilor. Pentru a supraviețui, IMM-urile au fost nevoite să abandoneze vechea logică de staticitate și închidere față de lumea exterioară. Pentru a rămâne pe piață a fost nevoie de o schimbare, fără însă a pierde din valoare și profesionalism. Cum au fost atinse aceste obiective? Prin externalizarea unor activități, prin outsourcing (externalizare).

Outsource servicii curatenie

Ce este OUTSOURCING-ul?

Outsourcing-ul (externalizarea) este un proces prin care o companie încredințează activități și/sau proiecte interne unor furnizori externi de servicii. Cu alte cuvinte, este o strategie implementată de organizații pentru a încredința unor parteneri externi specializați sarcinile îndeplinite anterior de proprii angajați, cu scopul de a elibera resursele interne care, astfel, se pot concentra pe activitatea principală a organizației (core-business).

De ce companiile recurg la outsourcing?

Pentru a elimina funcțiile pe care un subiect extern expert le-ar putea îndeplini mai bine, mai eficient, mai economic.

Outsourcing

Dificultatile financiare cu care se confrunta marea majoritate a companiilor din Europa dupa criza din 2008 au impus noi modele de management al afacerilor. Pentru a supraviețui, IMM-urile au fost nevoite să abandoneze vechea logică de staticitate și închidere față de lumea exterioară. Pentru a rămâne pe piață a fost nevoie de o schimbare, fără insa a pierde din valoare și profesionalism. Cum au fost atinse aceste obiective? Prin externalizarea unor activități, prin outsourcing (externalizare).

About Us

Ce este OUTSOURCING-ul?

Outsourcing-ul (externalizarea) este un proces prin care o companie încredințează activitati și/sau proiecte interne unor furnizori externi de servicii. Cu alte cuvinte, este o strategie implementată de organizații pentru a incredinta unor parteneri externi specializati sarcinile îndeplinite anterior de proprii angajați, cu scopul de a elibera resursele interne care, astfel, se pot concentra pe activitatea principală a organizatiei (core-business).

De ce companiile recurg la outsourcing?

Pentru a elimina funcțiile pe care un subiect extern expert le-ar putea îndeplini mai bine, mai eficient, mai economic.